OH TAKE ME ANYWHERE DON'T CARE DON'T CARE DON'T CARE





Överredigerade bilder kan tyckas, men jag har faktiskt inte redigerat dem alls! Istället har jag haft en nylonstrumpbyxa över kameralinsen, vilket blir himla fint. Lite polaroid sådär. Fick idén av finaste Elin.

Idag har jag inte åstakommit något alls, förutom att köpa cola med mamma. Men det är inte fyskam när man har abstinens till tusen. Nu ska jag skriva ett referat och jag vet inte riktigt hur man gör, men det löser sig. Vill ni fråga mig något förresten, så kika in på min privata bloggis!

/Ronja

SLITET



Rebeckas bild. Tänkte bara tala om att jag lever. Jag har lite bloggtorka, eller bildtorka snarare men det ska jag försöka ändra på snarast! Hang in there.

/Ronja

I'M YOURS



Cred till Magnus! Han kände att han inte ville publicera den här bilden för att den var för töntig (???!!) så jag får väl lägga in den då. Bara för att den var så himla fin, hoppas den förgyller er fredag så som den förgyllde min!

pussss.


/Ronja

ONE NIGHT TO BE CONFUSED, ONE NIGHT TO SPEED UP TRUTH




1. Hittade en ganska cool kavaj hemma, för den hade luva och dragkedja och var nog inte en kavaj nu när jag tänker efter. Mer en hood i kavaj-material.
2. Lägg märke till katten som sover så fint i bakgrunden!

Det är fredag. Jag drunknar i plugg. Ska nog vara hemma ikväll, äta chips och skriva lite på svenskan. Jag har lovat mig själv att inte irra omkring utomhus på kvällarna föräns i sommar, det är alldeles för kallt nu. Vet inte hur många helgkvällar jag har förfrysit alla möjliga kroppsdelar på senaste. Inte värt det, eller vad säger ni?

/Ronja

KLADDKAKA






CONFUSION NEVER STOPS, CLOSING WALLS AND TICKING CLOCKS





Sovmorgon till ett. Mhm. Livet är en feeezt och du är bjuden!!!

/Ronja

CLOSED-OFF-LITTLE-BOX




En Söndag för några veckor sedan. Jag är ganska skabbig på Söndagar, och mina ben ser jättekorta ut hahaha men bilderna blev rätt coola ändå tycker jag. Just nu är jag glad, för mamma gav mig klartecken till Gbg i sommar (!!!) nu fattas bara pengar och en plan. Heh. Men det ska gå.

Ikväll ska jag äta kladdkaka med Sanni och Magnus, de två personer jag har ätit mest kladdkaka med av alla jag känner hahaha. Tummen upp för det.

Förresten, vart är ni? Det har inte ramlat in några kommentarer på sistonde. Läser ni? Lever ni? Haha.


/Ronja

MEN DET BLIR NOG BRA. DET MÅSTE BLI DET.

Fortsättning; saker att göra under en mediefasta:


Ta alldeles för många egobilder.

Dricka hallonsoda.

Läsa gamla dagböcker. Här från kvällen innan skolstart, tänk vilken tur jag hade, allt blev ju faktiskt bra. Himla bra.

xoxo


/Ronja

SJU SAKER ATT GÖRA UNDER MEDIEFASTA


Ligga i min säng en hel eftermiddag med en hög klasskompisar och gapskratta.

Göra grimaser.

Fota paljettskor (helt ovetande om att alla bloggare lägger in bilder på dessa skor, jag fick ju inte läsa bloggar haha)

Baka subwaykakor.

Eh. Ta randombilder.

Hänga med min bror.

Hänga med världens bästa.


/Ronja

THRILLER




I helgen har jag varit på innebandycup i Piteå. Vi var utklädda till zombies och dansade till Thriller. Vi vann pris för bästa entré och hade det awesome.



/Magnus

SO FAR AWAY




/Magnus

DON'T STOP BELIVIN'




/Magnus

ÅRE





Awesome.


/Magnus

EVERYTIME WE MEET I SKIP A HEARTBEAT





Ett litet valentines-inlägg innan jag drar igång min mediefasta bara. Till alla jag tycker om och till alla andra fina människor som läser. Ha en fin alla-hjärtans-kväll nu! Vi ses om en vecka.




/Ronja

MEDIEFASTA



Ja, ni kan ju läsa själva. Jag kommer inte att blogga på en vecka, ska leva i princip utan alla medier från och med 00.00 i natt. Datorberoende som jag är, hur ska det här gå?!


/Ronja


"apparently stone-face is the new happy-face."



Linnéa gjorde ett-foto-i-timmen-leken igår. Vilket resulterade i att hon någon gång efter fyra tog denna bild av sina glada classmates sittandes på golvet utanför hemköp. Tina är den enda på bilden som inte förstår att stone-face är den absolut coolaste posen!

/Ronja

CTRL+ALT+DEL MY HEART





Idag var en fin dag. Jag, Tina och Josefin köpte såpbubblor efter skolan och satte oss på ett tak i solnedgången. Sedan köpte vi chips och dipp. Heh, min inte-köpa-mat-för-mina-pengar-deal gick ungefär lika bra som Josefins inte-äta-godis-eller-chips-deal...

Den här låten gör mig glad och har en genialisk titel förresten, om ni vill lyssna.


/Ronja

FÖR JAG ÄR TOM OCH DU ÄR TOM




Idag var en ganska meningslös dag. Helgen däremot, den kommer bli intressant! Då ska jag gå på mitt första bröllop, blind-dejta (jag är dum i huvudet som tycker att det låter som en rolig idé HAHAHA!) och kanske kanske åka till Finland. Eller, det sista behöver ni inte ta bokstavligt men... vissa vet vad jag menar. Kodspråk äger. Heh.


/Ronja

HEJDÅ



Tänkte bara säga att jag drar till Åre imorgon och blir borta tills på Söndag så då vet ni var jag har tagit vägen. Ni klarar er nog utan mig, som alltid hahah.

Hejdå och ha det gött, för det kommer jag ha!


/Magnus

OH SUNSHINE


(Bild: Ida)

Idag sken solen och den värmde faktiskt lite om man satt mot en vägg. Det gjorde vi. Vi blev väldigt lyckliga. (Och ja, norrlänningar reagerar alltid så här när de ser sol, det händer så sällan! Typ tre månader sedan sist...)


/Ronja

MAN MUST DANCE





Så här kan det se ut när jag lånar Magnus kamera och fotar allt som råkar finnas i närheten.

Har ni tråkigt så kan ni:

1. Lyssna på den här låten, som har gått på repeat hos mig i några dagar.
2. Läsa den här texten, skriven av Lina. (Jag läste den kanske fyra gånger igår.)
3. Berätta något roligt för mig.


/Ronja

ALLA DANSAR OCH JAG TÄNKER, ÄR DU OCKSÅ SJÄLV?






Jag och Magnus sprang runt och fotade hela dagen idag. Det var fint. Vi ville upp på taken i stan också, men kom fram till att det låg ungefär två meter djupsnö på alla. Vi får vänta till våren helt enkelt. Ååååh, det rycker i hela kroppen när jag tänker på våren! Kan den inte komma nu?


/Ronja

HERE COMES THE SUN



Idag lyser solen. Det känns som att jag inte har sett den på evigheter. Ska nog gå ut idag, är sugen på att promenera hur långt som helst, men känner jag mig rätt så kommer jag tycka att det är jobbigt och ångra mig när jag har kommit utanför dörren. Hehe. Jaja, underbart med sol i alla fall.


/Ronja

MIDGÅRD NÄSTA?




Idag stylade jag och Sanni min lillebror Marcus innan han skulle på födelsedagskalas. Det blev väldigt... midgård. Haha. Men fint tycker jag! Eller vad säger ni?

/Ronja


ENSEMBLE KONSERT




Hejsan! Denna vecka har jag varit på bio, varit på centralen (ungdomsgård), haft ensemble konsert (bilderna ovan, som är tagna av Lotta!), varit på tc:s musikcafé och varit hos Nellie med Enya och Henrik! Och nästa vecka ska jag till Åre med dom. Kommer bli fett nice!


/Magnus

PÅ TAKET




Bilder från Magnus tak där vi hängde mycket i somras. Vi har en grej för tak, därav namnet på bloggen haha! Can't wait tills sommaren då jag får sitta och äta marabou, dricka päroncider och känna vinden i håret igen.

Annars har jag inte så mycket mer att säga idag, ska snart bege mig mot Frida för att sova där. Har inte träffat tjejen på evigheter känns det som (mer än snabbt i skolan då)! Det blir bra. Jaja, vad ni än gör ikväll så får ni ha det så kul!

Laaateer people.


/Ronja

OCH VI SATT PÅ GRÄSET SOM VÄXTE I TAKT MED HIMLEN


Juni -09

Idag jämförde vi nutid och dåtid i skolan. Det var intressant. Jag har kommit fram till att jag är rejält datorberoende, aldeles för ohjälpsam hemma och aldeles för lat/oambitiös i allmänhet. Heh. Det var väl inget nytt egentligen, men jag brukar förtränga det. Nu ska jag göra lite nytta och sedan kanske baka med Magnus om det hinns. Ciao!


/Ronja 

YOU SIT THERE IN YOUR HEARTACHE, WAITING ON SOME BEAUTIFUL BOY TO SAVE YOU FROM YOUR OLD WAYS




Har en recention som ska vara inne idag, och jag har inte ens börjat på den. Åh. Ibland blir jag så jävla sur på mig själv, vad har jag för fel?! Jaja, blir lite gladare av att läsa kommentarerna i inlägget under i alla fall! Fan vad bra ni är.


/Ronja

KANSKE VAR VÅR HISTORIA EN FJÄRIL PÅ NÅL, VACKER ATT TITTA PÅ MEN VINGAR SOM INTE SLÅR



Idag har jag en viktig fråga!!!

-Vilka är ni? Ni brukar inte vara så bra på att kommentera, men jag vet ju att ni läser. Så släng in en kommentar och berätta något! Vart ni bor, vad ni heter, vad ni åt till frukost imorse, anything.


/Ronja

ATOMBOMB




Nu måste det fan hända något snart innan jag exploderar.


/Ronja


CRIMINAL



Hej! Skolan suger och jag är hungrig. Det var allt, hejdå!

/Magnus

I DON'T CARE WHAT PEOPLE SAY, THE RUSH IS WORTH THE PRICE I PAY



Bild från vintern -08 tror jag.

Idag lyssnar jag på fjortisdunk och ke$ha, hahahahaha vad hände?! Borde börja skriva lite på saker som ska in snart också, men vi vet ju hur jag är. Ain't gonna happen. Tror att jag ska baka en kladdkaka istället. Mhm.


/Ronja

BOWLING



Hittade hos Sanni.

Lyckades komma över lite bilder från helgen. Bowling stod på schemat, och jag var nog sämre än någonsin hahahaha. Men trevligt hade vi i alla fall!


/Ronja

MÄNNISKOR RAMLAR UT PÅ STAN, MÄNNISKOR RAMLAR FORT PRECIS SOM DU OCH JAG





Julia avbröt sig mitt i en mening idag och skrek istället "OJ! Är det ett eiffeltorn du har runt halsen?" Haha. Ja det är precis så det är! Köpt på ur&penn för nästan inga pengar alls. Egentligen var det örhängen, men jag lyckades tappa bort det ena nästan direkt så nu hänger det som är kvar runt halsen istället. Det är för fint för att bara stå hemma.

Och så gör det ju sig bra på bild också.

/Ronja


ATT DYKA I SNÖ



Jag och Magnus lekte i snön vintern -08/09


/Ronja

RSS 2.0