WHEN YOU FLOAT LIKE A CANNONBALL



(Klicka på någon av bilderna för att komma till en gammal favoritlåt)

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball


/Ronja

I SAW YOU DANCING AND I COULDN'T GET YOU OFF MY MIND




Gamla bilder.

HEJ vänner! Idag har jag åkt skoter i iskylan. Trodde ärligt talat att jag skulle få köldskador ett tag där hahaha. När man känner att kylan går igenom huden i ansiktet och in till näsbenet och pannbenet, då är det kallt. Så ni vet. Imorgon är det måndag. Hemska hemska måndag. Då ska jag planera kommande helg, så att jag har något att se fram emot i veckan! Bästa överlevnads-strategin ever.

puss!


/Ronja

FIX YOU



Vill tillbaka!!!


/Magnus

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA, EN RIKTIGT TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL




/Ronja

GOLDEN TRAIN




Tänkte bara säga att jag såg solen idag, och det var rätt så länge sen sist..


/Magnus

HEY I PUT SOME NEW SHOES ON



Det är fredag! Livet är en feeeeezzt och du är bjuuuden!!! Eh. Det var allt.


/Ronja

BLIND




/Magnus

GRAVITY RELEASE ME, AND DON'T EVER HOLD ME DOWN. NOW MY FEET WON'T TOUCH THE GROUND





Photoshoot med självutlösaren. I min säng. Och ja, jag stod i sängen med klackar. Har inte haft på mig dom sedan nyår, så nu har jag smuts från 2009 i sängen (yes den är alltid obäddad). Nice.

Idag låg jag i bibblan hela dagen utan att resa mig upp. Eller jo, en gång då jag gick på toa. Jag och Tina var nämligen tvugna att skriva klart två intervjuer som skulle in idag. När vi egentligen skulle ha gjort dom så såg vi på lilla sjöjungfrun istället... så det blev lite stressigt nu hehe. Sjukt effektivt.


/Ronja


CROSSES




Har ett nytt kedjehalsband från hm och ett stort kors från lindex. I'm in love.

Fin låt med passande titel HÄR förresten!

/Ronja

ALL OVER NOW



Orkar inte att det är typ storm ute.. Snön är upp till knäna och jag kommer typ inte kunna gå till min busshållplats imorgon pga av all snö i skogen, eller hur Ronja?! Nu ska jag iallafall fortsätta prata på Skype och plugga SO. Hejdå!

Just det, klicka här för en bra låt!


/Magnus

NOW THAT SHE'S BACK IN THE ATMOSPHERE WITH DROPS OF JUPITER IN HER HAIR



Hade en liten photoshoot med mig själv nyss, av ren uttråkning haha. Har kommit på att jag verkligen älskar att redigera bilder! Det är sjukt roligt.

Det var väl allt.

xoxo


/Ronja

COOKIES N' MILK





Lånade lite bilder från ungdomsgården, jag i blå jacka hehehe. Gillar hållningen/ölmagen på bild nr 2.

Hej förresten! Min Onsdag (som vanligtvis är den värsta dagen på veckan) gick över rätt smärtfritt för den här gången. On top of that så har jag precis ätit subwaykakor med kall mjölk till, ååh säger jag bara! Jag fick dock gömma undan dom nyss när Joel kom hem. Annars hade dom försvunnit rätt snabbt. Hehehe.


/Ronja

OCH JAG PASSAR INTE IN I RUTMÖNSTER





En liten fundering bara: varför ser alla figurer i min mattebok djupt deprimerade ut?

Tar tillbaka det där. Dum fråga.


/Ronja

MAN INVITED LANGUAGE TO SATISFY HIS DEEP NEED TO COMPLAIN




Fler Hemavanbilder. Soluppgång och Vizor som har ramlat/chillar i snön.

1. Min klass har en grupp som heter fuck livet på facebook. Det är seriöst den smartaste gruppen ever, dit kan man gå och klaga precis hur mycket man vill utan att någon kan säga något. Briljant.

2. Idag slutade jag efter lunch. Gick på subway med Josefin och.. eh spionerade på folk. HAHAHA.

3. Jag såg lilla sjöjungfrun idag. Det är sjukt hur mycket saker man lägger märke till såhär i efterhand som man inte tänkte på när man var liten! T.ex. hur sjukligt smala alla är, att sebastian pratar med jamaicansk brytning (i engelska versionen) och hur tydliga könsroller det finns. Oh well, jag älskar den fortfarande!

4. Sköt upp allt plugg igår (hur otroligt oförutsägbar är jag inte?!) så jag måste göra allt idag. Talk to you later.


/Ronja

JENNABABE



Idag fyller min älskade kusin 15 år! Grattiiiiiis bby ♥ ♥ ♥


/Ronja

INTE GÖRA NÅNTING NÅNTING ALLS, BARA GÖRA NÅNTING NÅNTING NICE


Hemavan var fint!


Den obligatoriska egobilden i backen.


Den här bilden togs precis efter helgens största fail (magplask HAHAHA), mobilen flög ut i snön så kameralinsen var lite blöt. Hehehe.


Jimmy posar.


Soluppgång.


Morssy igen.

Lite bilder från min hemavanresa fick ni här! Ska försöka sno några fler när det kommer upp på facebook, hehehe.


/Ronja

STOCKHOLM




Jag vill tillbaka till Stockholm nu alltså..


/Magnus

GAMLA BILDER



Har gått igenom hela bildarkivet på datorn och hittade många gamla bilder som kommer användas på skolavslutningen. Elias ska klippa ihop ett långt film/bildspel med alla gamla bilder som finns från alla. Haha, jag ser fram emot det!


/Magnus

MIDGÅRD



Jag har inte skrivit här på några dagar och kan säga att det mest beror på att det är så mycket med skolan just nu.. plugg, gymnasiumval (som troligvis kommer bli midgård), prov, nationella prov osv. Hade väl inte så mycket mer och säga än det. Eller jo, jag ska se Avatar på bio imorgon för tredje gången, hehe.. Det blir nice! Tills dess får ni ha det så bra så skriver jag av mig och bjuder på någon bild när det typ lugnat ner sig eller nått.
Godnatt!

/Magnus

SPONTANT




Åker till Hemavan lite sådär spontant imorgon och stannar fre-lör-sön. Ska bli grymt kul. När jag kommer hem lovar jag att styra upp den här bloggen (eller göra ett ärligt försök i alla fall) hahahaha! Tills dess: ta hand om er ♥

xoxo


/Ronja


VITA VÄGGAR OCH SOLNEDGÅNGAR


Juli -when it was good.

Hej! Känns som att bloggen går lite på tomgång. Hur less är vi på mig, vita väggar och solnedgångar nu? Ärligt. Hehehe. Inspiration och ork behövs. Kanske en ny årstid också, men det blir nog svårare att fixa.

Hjälp till lite, vad vill in se?


PUSSSS


/Ronja

JAG VAR INGEN. DU VAR APRILHIMLEN






/Ronja

JOEL/SNÖ



Joel hoppade ner från min balkong idag. Flera gånger. Backflip gjorde han också. Balkongen ligger på andra våningen. Han är galen. (Och ja, vi har extremt mycket snö i Umeå!)


/Ronja


SPEECHLESS




/Magnus

YOU BROKE MY NOSE BUT I BROKE YOUR HEART



Överexponerad bild tagen för ett år sedan ungefär. Roligt att jag baaaara lägger in bilder på mig själv här btw, hahaha!

Hej förresten. Idag är det fredag (som om ni inte visste det?), och det känns såhäääääääääär bra. Har plågat mig igenom en dag full av huvudvärk, missförstånd och matte men nu är det äntligen bara det roliga av veckan kvar. PEPP! Hur mår ni?


/Ronja


WINTER



/Magnus

I NEVER LOVED NOBODY FOOLY. ALWAYS ONE FOOT ON THE GROUND



Gammal favoritlåt.

Just nu sitter jag och försöker göra klart svenskan med Rasmus över msn, vi slängde in Disa (som vet allt!!!) i konversationen ett tag också och då gick det väldigt bra. Mycket smart kvinna det där. Annars så kommer Magnus hit snart och då ska det fotas lite, han hade någon idé som han ville testa. Resultatet lär ni få se senare!

xoxo


/Ronja

HEARTBEATS




Morning sunshines. Nu ska jag kolla mitt schema (vet typ aldrig när jag börjar hehe), äta ben&jerrys till frukost och sedan bege mig till skolan. Imorgon är det fredag, vi taggaaaar!!


/Ronja

SWING LIFE AWAY





/Ronja

JUST ANOTHER SUNSET




Note to self: sluta klaga.


/Ronja


JUST A SMALL TOWN GIRL, LIVING IN A LONELY WORLD. SHE TOOK THE MIDNIGHT TRAIN GOING ANYWHERE





Idag är ingen bra dag. Vet inte riktigt varför. Eller dagen i sig har väl varit helt okej, men jag har en konstig känsla inom mig nu. Som om ingenting spelar någon roll. Insåg att jag är patetisk också, när jag pratade med någon random på omegle. Det var verkligen ett wake up call. Kanske är jag patetisk. Kanske inte. Tål att tänkas på i alla fall.

Nu: duscha (för att citera Sanni: "allt du gör är att duscha och plugga!" Haha.)


/Ronja

OLD PICS





/Magnus

FRANCE



Pyrenéerna -09 av mig.


/Ronja

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD



Bilruta, utsikt och en lillebror i hörnet.

Hej! Min spotifylista har nu random shufflat fram fyra Håkan Hellström låtar i rad. Ska jag se det som ett tecken på något? På att jag behöver sommar kanske? Äh, tell me something i didn't know. Imorgon börjar skolan och allvaret. Jag är allt annat än taggad.


/Ronja

PHOTOBOOTH





Photobooth bilder på en fotoblogg är kanske inte det ultimata men.. that's all i've got. Jag och Sanni är snygga (läs skabbiga) idag och i skrivande stund gör hon mat som vi ska äta snart. Sedan blir det film hemma hos mig.
Vad gör ni ikväll?


/Ronja

PEACE-AND-FUCKING-LOVE!!!




Min pappa har äntligen kollat upp lägenhet till peace and love i sommar, och nu är det klart! Jag ska få bo själv med de två flickorna på bilden ovan i en central lägenhet under hela peace and love. Vi skrek som små lyckliga barn när vi fick reda på det igår, LIFE IS GOOOOD PEOPLE!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


/Ronja

2 DYGN


Ronja och Joel!

Föll 5 trappsteg rakt ner i golvet igår. Så idag är hela min högra fot svullen och det gör ont att gå. Förutom det så har jag lyckats hålla mig inomhus nu i 2 dygn! (Förutom den lilla promenaden till Ronja igår, men det räknas inte, hehe..)


/Magnus

FROST



/Magnus

WANNA FREE FALL, OUT INTO NOTHING



(Fågelbild härifrån)


Lesssssss. Ni som har något roligt att berätta får gärna göra det. I need it.


/Ronja

AVATAR




Haha, idag har jag roat mig med Photoshop. Jag har gjort om Enya och Ronja till Avatarer.


/Magnus

KRETA

Här kommer fler bilder från Kreta i somras. Tänkte att det behövdes när det är 22- grader ute. På bilderna var det 30+ grader ute. Lite skillnad.






/Magnus

LAUGH OUT LOUD




Som sagt, tomtebloss är kul.

Idag fyller min mamma år, GRATTIS! ♥ Vet inte om det innebär att jag måste sitta hemma ikväll, ska ta reda på det nu haha. Annars blir det My och Michelle, vi hittar säkert på något trevligt.


xoxo

/Ronja


WAYNE'S





Jag och Ronja drog ner på stan i det iskalla vädret och fikade med Frida. Haha, som vanligt är vi fortfarande rädda för Jay-Z och fråga mig inte varför. Tänk om det inte ens stämmer?! Ni fattar säkert ingenting, men det gör inget. Nu ska jag sova tills jag vaknar, Godnatt!


/Magnus

KEEP IT GOIN' LOUDER


Kände att ni kunde behöva en partybild så här på... Söndagen. (AAAAHH, vad är det för dag?! Okej. Vi säger Söndag.) Jag behöver sånna bilder i alla fall. Och partymusik, för att motverka vinterdeprissionen. Någon sådan har jag inte för tillfället, men ni kanske kan tipsa mig istället?


LATEERR

/Ronja


OH LOVE DON'T LET ME GO. WON'T YOU TAKE ME WHERE THE STREETLIGHTS GLOW?





Hej snyggon! Ikväll ska jag på bak-party hos Kajsa. Vad det innebär vet jag inte riktigt, men baka är ju alltid trevligt hahaha! Btw, måste bara tala om att jag åt på Max till frukost imorse HAHA. Och varför jag alltid bloggar om fika/mat kan vi ju fundera på...
Anyways, nu tänkte jag slita mig från datorn tror jag. Den är farlig så här på lov, man kan fastna hela dagen.

puss!


/Ronja

GE MIG EN VINTERDROG




Jag vill bort
Jag vill bort
Jag vill bort
Jag vill bort


Rym med mig?


/Ronja

JUST HOW MUCH WE FAKE IT





Tänkte visa två exempel hur det ser ut när vi photoshopar våra bilder. Och ja, som ni ser är det rätt så mycket! Det tar rätt så lång tid men det blir bra! Haha, vi älskar Photoshop..


/Magnus

YOU TOOK SOMETHING PERFECT AND PAINTED IT RED



klicka.


/Magnus

GIRLS GIRLS GIRLS





Svartvitt från nyår. Fotat av Rebecka, redigerat av mig.

Jag har hur många bilder som helst från nyår, men jag är inte fotograf till en enda så det känns lite fult att lägga upp dom här... hehe. Men vad gör man inte? Som sagt, bildbrist. Ska rycka upp mig snart och fota lite med Magnus/börja ha med mig min egen kamera när jag är någonstans. (Btw så ska ni veta att det här inlägget tog sjuuukt lång tid att göra, först så bråkade bilderna och ville inte in i inlägget alls, sedan så råkade jag klicka på "tillbaka-knappen" och så fick jag börja om. Frustrerande? Oja.)


NU: har passat färdigt min lillebror och ska chilla. Det blev inte mycket sömn igårkväll så det måste nog tas igen. Puss!


/Ronja


OCH VEM TROR PÅ EVIG KÄRLEK, JA VEM TROR PÅ DEN NU?




Gamla suddiga egobilder. Eh. Har lite bildbrist men jag hoppas att ni klarar er! Nu ska jag gå ner och hjälpa min pappa att göra mat.

Later!


/Ronja

FALL


En bild som egentligen inte hör hit, är bara less på all snö! Kan det inte bli sommar snart?


/Magnus

NYÅR 09-10

Här kommer några bilder från nyår:






Tomtebloss är kul.


/Magnus

2010








Bilder lånade av Rebecka och Frida. Redigerade av mig.

Lite så här såg mitt nyårsfirande med tjejerna ut! Förvånad-älg-posen, fyrverkerier på stan, snö och kyla, en liten del av AR1A, randombilder och en mycket glamourös pizza-middag. Fan vad jag tycker om de här människorna alltså!!!

Och nu går vi in i ett nytt decenium, tio år då stora förändringar kommer att ske. Det är nu allt händer. Jag tar studenten. Blir vuxen! Sjukt är vad det är.



/Ronja


RSS 2.0