AND I'M TANGLED UP IN YOU




Sol. Äntligen. Jag känner mig helt tom, det beror bara på vanlig utmattning så bli inte oroliga. Men jag orkar inte skriva så mycket. Ska ta en lång dusch och sova nu tror jag, ha det!


/Ronja

GLAD PÅSK!




YESTERDAY/TODAY/TOMORROW




Igår köpte jag och Magnus cola, godis och diskuterade livet på en bänk på coop. Fint.
Idag är godiset slut och jag måste plugga. Men solen skiner så jag är ganska glad ändå.
Imorgon kommer vara en jobbig dag. Så innihelvette. Men det blir bra sen.


/Ronja

THOSE DANCING DAYS



Har inga lektioner idag p.g.a. utvecklingssamtal, så underbart att kunna vakna vid nio någon gång och ligga i sängen till tolv. Oroar mig dock lite, känns som att skolan har kaosat lite på senaste tiden... men that's me. Ett jävla kaos.


/Ronja

KANELBULLAR&SOLSKEN




När man har en skitkamera som ändå inte kan få till riktigt skarpa bilder, då är det nog lika bra att dra en nylonstrumpa över den och låtsas att det är en charmig polaroidkamera istället. Fint ljus blir det i alla fall.

Någon frågade vad låten i den lilla videon jag la in för ett tag sedan hette, den heter The Nosebleed Section av Hilltop Hoods. Finns tyvärr inte på spotify. Förresten så kan jag redan nu be om ursäkt för kommande musikval till videos, alla låtar jag har på datorn är överförda från mobilen = sjukt gamla och troligen ursprungligen skickade av min lillebror eller något. Men det är allt jag har, vem pallar ladda ner ny musik när man har spotify liksom? Heh.


/Ronja

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR NÄR MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD






Ni kanske är lite less på dessa bilder, och det är jag med men det är snöstorm ute. Grå himmel, virvlande snö och blöta snödrivor är inte särskilt fotogeniska. Därav inga nya bilder. Vad hände med vädret? Det var ju vår nyss?!

/Ronja

JUST MARRIED




Justja, det finns något jag har glömt att berätta för er! Hehehehe. Här har ni alltså mitt och Evelinas
bröllopsfoto ♥ (förlåt Rebecka...)

Idag kan ni ju gissa vad jag ska göra. Söndag = pluggdag.


/Ronja

RIGHT AFTER THIS SONG



Vaknade kl 07.00 och jobbade från 08.15 till 11.45, på en lördag. Nu är jag alltså fett trött och orkar ingenting. Dessutom är jag hungrig. Och det var typ allt jag hade och säga för stunden.


/Magnus

IT'S ALL IN YOUR MIND



Trevlig helg bebisar!!!


/Ronja

OCH JAG ÄR LIVRÄDD FÖR ATT LEVA MEN DÖDSRÄDD FÖR ATT DÖ





Idag har jag haft två lektioner, suttit i någon timma (som vanligt) med Tinizzz i matsalen och sedan spontanklippt mig för lite för mycket pengar. Men det behövdes, mitt hår kändes som hö i topparna. Heh.

Nu är den stora frågan: vem vill göra våfflor med mig ikväll?


/Ronja

AND TOMORROW MORNING I'LL BE SOBER BUT YOU'LL STILL BE BEAUTIFUL




Halvdag idag! Wihooo.


/Ronja


RUBRIK






KISS THE RAIN





Lyssnar på den här (extremt lugnande) och funderar lite över dagen. På skolan hade vi besök av Mietek Grocher, som överlevde ghetto + sju olika koncentrationsläger under andra värlskriget och jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Lite för ofattbart för att ta in skulle jag tro.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske duscha, kanske plugga, kanske sortera bilder, kanske göra en film på moviemaker... är smått besatt av det sistnämnda haha. Vad gör ni själva?


/Ronja

MAGNUS&RONJA



1. Av mig 2. Av Magnus

Igår var jag knappt hemma på hela dagen, därav ingen uppdatering från min sida. Såg bl.a. West Side Story på norrlandsoperan och den var bra tyckte jag! Har fortfarande en massa bilder från helgen att lägga in här, och dessutom tog jag, Josefin, Ida och Tina några väldigt fina igår som jag säkert kan låna. Mer uppdatering väntar alltså.

Nu måste jag springa till bussen.

xoxo!

SÖNDAGS





AND ON YOUR LIST OF THINGS TO DO WAS MAKE ME FALL IN LOVE WITH YOU






Vi hittade en byggställning och jag posade lite väl mycket som vanligt. Haha.


/Ronja

THE NOSEBLEED SECTION



En liten film från igår då vi tog tummen ur röven (som Kenza så fint skulle uttrycka det) och fotade för första gången på evigheter. Vi är nog lite ringrostiga eftersom att vi typ aldrig fotar numera, men några fina bilder blev det allt! Lägger in några stycken senare idag. Nu ska jag göra mig iordning för skola, känns helt okej faktiskt. Måndagar dör jag inte av. Later! 


/Ronja

BUT THESE PEOPLE DON'T SEEM TO MIND







Har varit ute och fotat med Ronja. Vi kom på att snön aldrig kommer smälta bort till sommaren. Vi hittade nämligen en snöhög som sträckte sig ända upp till ett tak. Bajs. 
Nu ska jag dra iväg och jobba!


/Magnus


KORTSLUTNING

Förlåt för icke existerande uppdatering men jag måste verkligen göra klart lite saker jag är efter med, och dessutom har jag ganska rejält med bildbrist. Hatar själv när bloggar står still och aldrig uppdateras, men vi är nog back on track snart ska ni se. Kanske ska ta en promenad och fota lite idag till och med, om jag inte drunkar i plugg vill säga.

Hang in there! ♥


/Ronja

TJA





SÅ BE ALDRIG OM URSÄKT IGEN




Har inte så mycket att skriva. Vill mest bara sova. Men det kan jag inte, för imorgon 00.00 ska historieuppgiften vara inne och jag vägrar plugga på en Fredag. Då ska jag fira finaste Sanni.

Wish me luck, som alltid så behöver jag det!

/Ronja

HON LÅG PÅ GATAN MEDAN RYMDSKEPPEN SÄNDE MEDDELANDEN GENOM ATMOSFÄREN





Idag var en fin dag. Imorgon blir nog också en fin dag, torsdagar är inte så jobbiga. Känner livet i mig litegrann, även fast jag ligger efter med pluggandet heh. Men det kan jag ta igen på Söndag eller något. Tänkte ge er några fina låtar förresten, bara för att jag inte har något bättre att komma med för tillfället. Klicka på siffrorna.

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10


/Ronja

OCH DU OCH JAG HÅLLER ANDAN OCH HÅLLER HÄNDER I SPRÅNGET



Hittade en fin trapphusdörr imorse. Den var värd att nästan missa bussen för.

(Och jag vet att bloggen spårar lite när Magnus inte styr upp med sina fina bilder, jag är inte precis den bättre fotografen av oss... förlåt.)


/Ronja


L-O-V-E IS JUST ANOTHER WORD I NEVER LEARNED TO PRENOUNCE





/Ronja

CAREBOX



Vill bara stoppa lite saker i min carebox:

* Melodifestivalen. (+ typ paradise hotel och alla andra program som folk snackar om och jag inte orkat se)

* Skolan. I allmänhet.

* Median som jag inte har gjort och som skulle vara inne för typ två veckor sedan.

* Allt annat i min omgivning. I DON'T CAAARE.


Haha hej jag är på bra humör! Nej nu ska jag försöka göra median. Eh, har sagt det hela dagen men. Wish me luck.


/Ronja


STOCKHOLM LIGGER ÖDE OCH VÄRLDEN HÅLLER ANDAN





Jag och Joel på kungspassagen-taket för några dagar sedan.

Idag har jag ätit godis, städat och filmat mina bröder som har dansat i vardagsrummet hela morgonen. Så jävla underbara hahahaha. Nu vill jag få in filmerna i moviemaker, men de är i fel format och jag vet inte hur man byter. Blä. Jaja, jag borde ändå inte göra filmer. Borde istället duscha och göra median. Ännu mer blä. Vad gör ni?


/Ronja

VÅR/SPÖREGN



I förrgår föll vårens första spöregn över Umeå. Det var fint och jag blev glad. Folk på stan drog sig in i galleriorna, men det gjorde inte vi för vi ville hoppa i vattenpölar. Åh.

Nu ska jag byta om för att sedan dra mig på bio med Tina och Emelie. Vi ska se farsan. Later!


/Ronja

upd: glömde länka fotografen! Cred till Rebecka.

FÖR DU VAR SOLSKENET OCH JAG VAR ENSAM



/Magnus

I DON'T REMEMBER YOU LOOKING ANY BETTER (BUT THEN AGAIN, I DON'T REMEMBER YOU)




Ljuset i mitt rum var så fint igår morse att jag var tvungen att fota lite.

Någon frågade om min kamera igen, och det är en kompakt casio. Vet tyvärr inte riktigt vilken modell det är eftersom att det inte står något mer än "casio" på den, och jag vet inte hur jag ska kolla upp det riktigt heller haha. Men jag tycker i alla fall inte att den är speciellt bra, så det är ingen kamera jag rekomenderar. Nu vet ni!


/Ronja

VÅRTECKEN









FRUKOST PÅ SÄNGEN





Hur vet man att dagen kommer bli en bra dag innan man ens har gått upp? Jo, när ens åttaåriga lillebror väcker en med spontanfrukost på sängen. Sedan sitter man kvar, äter den och tittar ut genom fönstret medan ens mamma kommer in och säger att det är flera plusgrader ute.

Då. Då vet man att dagen inte kan gå fel.


/Ronja

OH THIS TOWN KILLS YOU WHEN YOU'RE YOUNG






/Ronja

CAUSE EVERYTHING'S SO WRONG AND I DON'T BELONG LIVING IN YOUR PRECIOUS MEMORY





1. Jag hade paljettskorna igår!
2. En till bild från Magnus i tärna.
3. Av mig.


/Ronja

TÄRNA



Fick mms från Magnus i tärna, så här fint och snöigt är det där! Kan tänka mig att det måste vara underbart att åka skidor i vårsolen haha... åh. Själv har jag mest sett på film och fikat hela lovet typ (eller ja, de tre dagar av lovet som har gått hitills), men film och fika är två saker jag tycker väldigt mycket om så det är ju inte fyskam det heller!

/Ronja

SKINNJACKAVÅRSOLPALJETTSKORGLASSMEDDAIMOCH COLASÅSLYCKAHUNDRATUSENKRONORNEJFANOCKSÅ




Lite egobilder i vårsolen. Notera att jag har skinnjacka (och jag vet att i typ skåne kan man gå runt med det hela vintern, men det här var premiär för mig) !!!

Har mest suttit på stan med Tina hela dagen. Vi åt glass, köpte en trisslott och fick hjärtklappning när vi trodde att vi vann hundratusen. Men det gjorde vi såklart inte, vi läste fel på någon nolla HAHA. Då gick vi på subway istället och satt där i alldeles för många timmar samtidigt som vi diskuterade vad man skulle göra om man verkligen VANN hundra tusen. Det var en fin dag. Nu ska jag till Frida!


/Ronja

AND I'M FREE. FREE FALLING



Ni kanske är less på fågelbilder, och det är jag med men jag har inget annat att komma med idag. Har försökt hitta lite bilder ifrån helgen som jag kan sno haha, men ingen verkar ha lagt upp något hitills. Nu ska jag äta frukost med Sanni i alla fall, puusss!


/Ronja

?




Magnus har åkt till fjällen i några dagar (minns inte hur många hehe) så då får väl jag styra uppdateringen. Har rätt mycket bildbrist och inget vettigt att skriva, men det ska nog gå bra ändå. Later!


/Ronja


STAN




SPORTLOV



Bild tagen av Tina (med hennes nya awesome rosa kamera hihi) och hon har även gjort konstverket på min arm!

Jag är lycklig. Det är sportlov, jag fick ett oväntat MVG idag och nu ska jag ha Eva och Adam-maraton med de finaste tjejerna. Mhm. Hoppas ni mår lika bra som jag, nu måste jag iväg.


PEACE!

MAYBE




SÅ SÄG DET OCH FÅ DET GJORT, DET FINNS BARA ETT ENDA SÄTT ATT BRINNA UPP




1. Jossecool och jag ser allmänt borta ut. Heh.
2. Ida (gillar att hon tar minst en bild med exakt den där posen PER DAG på min mobil hahaha)

Förlåt för inte-så-skarpa-eller-snygga-mobilbilder, men jag ville bara skicka ett stort fett TACK till mina klasskompisar som är bäst i världen. Det är ni som är positiva när jag har failat på matteprov, lånar ut pengar när jag får cola-cravings och dansar med mig i paljettkläder genom korridorerna. Det är ni som sitter aaaalldeles för länge vid lunchen och hittar på kodord att fylla hela livet med, och det är ni som övertalar mig att livet är en fest när det känns som att jag inte är bjuden. Fyfan vad jag tycker om er.



/Ronja

OCH DET ÄTER UPP DIG NÄR DU LIGGER I DIN SÄNG (ÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT NÅT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT)



-07

Lite trötthet, lite stress, lite huvudvärk, och lite jag-vill-bort-känslor som kommer krypandes igen. Jag hatar dom. Det är inte nyttigt att vilja vara någon annanstans hela tiden! Det höll på att bli bättre där ett tag, när solen tittade fram. Sol gör mig så lycklig. Men nu är vi tillbaka i något slags grått kallt helvete som känns som en fet kall/blöt/jävlig bomullstuss över hela Umeå. Uääähh.

Nu ska jag duscha och sedan dejta matteboken resten av kvällen. Hoppas ni har det roligare än mig.


/Ronja

WE ARE SHADOWS, WE ARE SHADOWS



Fin låt HÄR. Nu ska jag plugga och dricka cola.

/Ronja

RSS 2.0