GOTT NYTT ÅR!


OH NO YOU DID'NT









HEEEEEEEEEEEJ!!! Jag är hemma och glad. Hade inte med mig kameran till Åre, men här är lite mobilbilder (måste seriöst sluta med sånna, det här är en fotoblogg). Vi har bott med våra kusiner i Sannis stuga som vi fick låna. Tack tack Sanni! Där hade vi mycket trevligt, min lillebror blev dock magsjuk vilket kanske inte var så roligt men. Annars så spelade vi spel, åkte skidor och försökte träffa på Zlatan som tydligen skulle vara i Åre. Det hade varit rätt coolt. Men vi såg honom aldrig, han måste ha gömt sig någonstans när han hörde att vi var i närheten haha..


XOXO


/Ronja

HEJ



Idag kommer Ronja hem och jag blir utan dator. Jag fick nämligen låna hennes bäbis nu dom dagar hon varit i Åre. Ni som läser här kommer förmodligen också att få mer uppdatering. Haha, jag har lyckats klämma ut två inlägg på fem dagar. Men men, någon gång ska jag ta igen det!


/Magnus

FIKA

Har fikat på Barista med Cornelia och Enya. Efter ett tag kom Henrik och då for vi hem och gjorde tacos. Sedan drog vi på bio och såg Avatar, igen! Nu ska vi sova.
/Magnus

ÅRE



Hej! Tänkte bara skicka en hälsning från Åre, så ni vet att jag lever liksom. Jag har det bra här, åker skidor i det svinkalla vädret, äter en massa chips och ser på film. I skrivande stund ser jag på The Hangover, a classic hahaha.


/Ronja

INSNÖAD



/Magnus

OVER AND OUT

Hej! Tänkte bara säga att jag åker till Åre i några dagar med familjen, så att ni inte undrar vart jag tar vägen liksom. Kommer tillbaka innan nyår. Ha det så kul, för det ska jag ha!

PEACE


/Ronja


GOD JUL!


YELLOW SNOW



Imorgon är det fucking julafton! Fattar ingenting..

/Magnus

LOV



Tänkte variera litegrann, så jag bjuder en fin bild på vår vän Sanni, haha!

Nu har även jag fått jullov och det äger fett! Sen har jag heller inte fattat att det bara är två dagar kvar till julafton.

/Magnus


OLD ONE/RUTINER



Jag hatar att jag inte kan ta tag i saker. Jag hatar att jag är en människa som inte klarar av enkla saker som att städa mitt rum, gå upp i tid och göra det jag ska. Jag hatar att jag är en sådan som vill leva helt utan krav och måsten, men troligen inte skulle må bra om jag fick göra det.

Jag hatar att jag behöver rutiner precis som alla andra, men är för dum för att inse det.

Är jag ensam om det här eller känner ni igen er?


/Ronja

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN





-Och vi langar fortfarande sommarbilder.

Men nu går vi mot ljusare tider, och snart kan fotandet börjas ta tag i igen! Can't wait. Förresten, om ni har tråkigt så kan ni kolla in min vän Tinas nya videoblogg HÄR. (missa inte peddo-Tina i slutet, HAHAHA!) Det var väl allt jag hade att komma med för tillfället, talk to you later.


/Ronja

BADUPD



Idag tänkte jag flera gånger att jag skulle sätta mig vid den gamla datorn och leta fram lite fina bilder åt er, men det blev aldrig av! Förlåter ni mig? Haha. Nu blir det lite mittinatten-uppdatering istället. Jag älskar stjärnor på bilder, det kanske ni har börjat märka? Så himla fint. Jag har en massa sånna där konstiga perioder faktiskt, och just nu är jag tydligen inne i en stjärnperiod.

Oh well, ville mest tala om att jag lever och säga godnatt!

Godnatt. ♥


/Ronja

AVATAR



Jag och Ronja gick på bio nu ikväll och såg Avatar. Så jävla bra film det var alltså. Bra handlig och jävligt coola effekter. Hur grym som helst! Nu ska jag iallafall sova och stå ut två dagar till i skolan, för sen är det jullov och om fyra dagar är det julafon! Godnatt.

/Magnus

GOD ÅR, GOTT NYTT JUL



"Men det var då fa-an!" HAHAHAHAHA

En failad julhälsning från oss alla (eh, två) till er alla. EN RIKTIGT GOD JUL!


/Magnus och Ronja


4 ADVENT




Bilder tagna av Magnus.

Och så var det fjärde advent! Helt sjukt vad tiden går. Men det är bra, om bara några dagar så blir det ljusare och ljusare ute. Jag tycker inte om mörker. Fast jag måste dock säga att jag har haft ett väldigt mysigt december! Nu lyssnar jag i alla fall på den HÄR och tänker pallra mig ner och äta något snart. Sen ska det kokas knäck, bakas pepparkakshjärtan och huggas gran (ja, vi tar alltid en riktig från skogen. Det är så det ska vara ju!)


/Ronja

RONJAS SMS:




/Magnus

DECEMBER



Vi bestämde oss för gemensamt inlägg idag! Och jag, Magnus, kan ju börja med och säga att alla julklappar är köpta och jag är trött. Hade tänkt gå på bio ikväll men nej det är fullsatt sedan länge så det sög. Jag har iallafall varit snäll idag så jag bjöd Ronja på en chailatte.
För min del (Ronja) så tänkte jag bara tillägga att jag verkligen inte är på topp för tillfället när det gäller att modella/fotografera/whatever. Haha, kolla ekorr-facet till höger bara! Nej men jag får skylla på årstiden också, kreativiteten blir verkligen inte på topp när det är kolsvart ute dygnet runt. Jag som är en sucker för solljus på bilder.. jaja vi kämpar på, hoppas att ni gillar inläggen ändå!


/Magnus och Ronja

THREE



/Magnus

JULLOV



Bild på mig och Sanni från sensommaren/hösten -09


YOYOYO! Jullov, hur great känns det inte?! Dock så råkade jag missa avslutningen, trodde att den började en timme senare än vad den tydligen gjorde hahahaha. Eh. Inga övriga kommentarer om det tycker jag. Ikväll blir det brudarna (bland annat bruden på bilden), alltid trevligt! Vad gör ni själva?




/Ronja


FREEZING COLD/I VÄNTAN PÅ BUSSEN




Frost i busskuren och en morgontrött Ronja som precis har missat 17-över-bussen och snällt får vänta på nästa.

Hej kompisar! Sjuuuukt vad kallt det är ute nu. Sådär kallt så att det känns som att man förfryser sig om man är ute för länge nästan, och så där kallt så att AR1A springer skrikande till och från matsalen hahaha! Men det är ändå (SER DU TINA! JAG STAVAR RÄTT PÅ ÄNDÅ!) bra, en vit jul vill vi ju ha. Eller hur?


/Ronja

KLADDIS





Bilder lånade av Sannibananni!

Igår var det ju som sagt kladdkakans dag! Jag och Sanni firade självklart med en finfin kladdkaka, mjölk och julmust. På sista bilden försöker jag slicka smet från båda visparna samtidigt eftersom att det är så himla rinnigt, inget får ju gå till spillo HAHAHA. Det blev en otroligt charmerande bild. Eh. Eller nåt.

puss!


/Ronja

OVERSLEEP



Imorse försov jag mig. För första gången på hela höstterminen dock, så jag har varit rätt duktig ändå! Men det är fortfarande en ganska stressande känsla när man vaknar, tittar på klockan och ser att man redan har börjat, haha. Jaja, jag ska väl inte klaga, jag hade ju inget paket idag så jag fick sluta 2,5 timmar tidigare! Inte illa pinkat där! När jag gick i iskylan mot stan så var solen så här fin.

xoxo


/Ronja

FÖR DU ÄR EN SÅN SOM SKULLE KUNNA SVEPA MIG OMKULL MED DINA ANDETAG




/Ronja

AS STARS LEAN DOWN TO KISS YOU AND I LIE AWAKE AND MISS YOU




Bra saker med idag:

Det är kladdkakans dag! (event på facebook haha, älskar att allt ska ha en egen dag nuförtiden)
De här två låtarna: Fireflies , Vanilla Twilight
Snö utanför fönstret. Äntligen.

Mindre bra saker med idag:

Plugg. Glömde ju datorn i skolan igår, så allt sköts upp till idag...
Midgårds kycklinggryta. GIVE US A BREAK, vi har fått den varannan dag sedan vi började!
Snö. Det är ju faktiskt himla kallt också, även om det ser mysigt ut.



/Ronja

SJUKA BARN




Hejsan! Jag tog som sagt vaccinet igår och kände mig inte så mycket bättre idag så jag stannade hemma. Nellie mår inte heller så bra så vi sitter och sjukar oss framför datorn. Kan ju också säga att jag inte vann bdb-tävlingen utan jag hamnade på 8:onde plats och då vinner man också ett pris. Ett kontantkort från Halebop laddat med 500 kr också ingick det fri internetsurf eller vad det nu var. Förstår inte varför det skulle vara bra för! Senare ikväll ska jag iaf äta julbord bara så att ni vet! Haha..

/Magnus

BARISTA





Fikade på Barista med Ofelia, Cornelia och Nellie efter skolan. Mycket trevligt! Idag har jag även tagit vaccinet mot svininfluensan så nu har jag aaaas ont i armen. 

Visst glömmer ni inte och rösta på mig på bilddagbokens tävling förresten? Idag är det sista dagen och rösta! Klicka här.


/Magnus


Postat av: Anonym
vad har hänt med magnus updatering? :(

Den försvann. Nej, men jag har aldrig någonting och skriva om, och när jag väl har det är det inte så intressant.

CAUSE THE SPACES BETWEEN MY FINGERS ARE RIGHT WHERE YOURS FIT PERFECTLY


Hösten -08

Hej! Hörrni jag har glömt min dator i skolan haha! Första gången det händer, helt sjukt hur handikappad man känner sig utan den. Den är liksom min bebis, min sysselsättning och min hjärna samtidigt. Eller okej hjärna kanske var att överdriva men jag har ju allt där! Så nu är jag stuck med den stationära för resten av kvällen. Kul.


/Ronja

BLACK AND WHITE x2




Hej och glad lucia! Idag har jag vaknat hemma hos Grim efter en luciavaka med trevliga människor, vi lyckades dygna haha! Sjukt duktiga vi är. Applåder till oss. (Vill även passa på att ursäkta för eventuella konstiga sms som skickades under natten/morgonen, vi körde smsroulette). Sedan hämtade pappa mig och vi åkte runt på en liten roadtrip eftersom att vi helt enkelt inte orkade kliva ur bilen. Hahahaha, nej vi är inte lata!

Här hemma har jag försökt att ta kort på alla våra fina porslinstomtar som vi har ställt upp överallt, men kameran svek mig som vanligt så ni får stå ut med gammalt. Ikväll måste jag tipsa om filmen Pass It Forward (Skicka Vidare) som går på femman, vet inte vilken tid men ni nästan MÅSTE se den. Så himla fin.

puss!


/Ronja

LUCIA



Lucia igår var inte speciellt nice, efter ett tag blev det kanska drygt men som tur var så är det här sista året vi lussar. Imorgon ska jag vara tomte på något tomteland där barn ska gå någon slags gång där det finns typ renar, pepparkakshus land, tomtenissar osv. Haha, kommer bli fett kul men inte vakna kl 9 på en söndag. Efter det ska vi lussa...igen.

/Magnus

WORK IT WORK IT MOVE IT ALL AROUND







/Ronja


HIGHER HIGHER HIGHER






Bilder av mig, vår/sommar -08 och -09.

Hej! Jag halvlovade ju en till uppdatering, så här får ni lite bilder som i alla fall jag blir lite varm i magen av att titta på. Sommaren är inte överskattad enligt mig, tvärtom. Fyfan vad underbar den är!

Nu har jag kikat lite på idol och Erik vann precis som jag trodde och hoppades på. Så himla fint, för han såg så sjukt lycklig ut och visst grät han också?  Aw! Värdig vinnare. Verkligen. Killen kommer att gå långt.



/Ronja



Visst glömmer ni inte att rösta på Magnus förresten? Klicka här! (Klicka dig fram via Genvägar-Tävlingar-Vänskap och leta rätt på den här bilden)

LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR U. AND EVERYTHING U DO



En liten lista så här på fredagen:

1.  Jag har äntligen tagit tag i mig själv och lärt mig om lager och sånt på ps. Efter att troligtvis både Grim och Hanna har dumförklarat mig i smyg hahaha, jag är nog inte lätt att ha som elev. Men nu kan jag i alla fall! Tacktacktack!

2. Jag vet, lite dålig update här. Men jag är hemma ikväll så det kanske bloggas lite mer om ni har tur.

3. Har tvingat min pappa att köpa dipp till chipsen ikväll, så jag är lycklig just nu HAHA. Eh. Nejdå jag är inte tjock...


Smell you later!


/Ronja



Visst glömmer ni inte att rösta på Magnus förresten? Klicka här! (Klicka dig fram via Genvägar-Tävlingar-Vänskap)

HARDER BETTER FASTER BLONDER



Hej! Hörrni, tänkte bara visa att jag (äntligen) har klippt mig och fått bort min utväxt som började bli extrem haha. Det känns så himlahimlahimla bra! Kanske ingen jätteförändring men jag märker i alla fall skillnad, och håret känns så sjukt mycket fräschare. Hade det funnits en gilla-knapp så hade jag garanterat tryckt på den right now.


Visst glömmer ni inte att rösta på Magnus förresten? Klicka här! (Klicka dig fram via Genvägar-Tävlingar-Vänskap)


xoxo



/Ronja


VÄNSKAP



Den här bilden är tagen av Magnus, på hans klasskompisar Enya och Nellie. Så himla himla fin tycker jag! En sån där feelgood-bild som man inte kan låta bli att le när man tittar på. Eller hur?

Nu är det i alla fall så att denna bild har blivit nominerad i en bdb-tävling med temat vänskap! Så om ni tycker att den är lika fin som jag tycker, gå in på bilddagboken HÄR, klicka dig fram till tävlingen "vänskap" och lägg din röst om du vill göra Magnus superdupermegaglad.

Ciao!


/Ronja

HAHAHA



Hahah roade mig med och störa Ronja igår när hon försökte sova. Lyckades jag? JA! HAHAHA

/Magnus

IN HER PRETTIEST DRESS




Imorgon har vi något som kallas suit up på skolan. Det går helt enkelt ut på att alla ska vara finklädda, för att få vardagen lite roligare! Jag har provat lite kläder och sitter nu vid datorn i min skolavslutningsklänning haha, det känns väldigt... fel. Jag brukar vanligtvis vara extremt ostylad när jag sitter vid datorn. Pyjamasbyxor is the shit liksom.


puss!


/Ronja

NELLIE




Här är två bilder som togs igår på Nellie!

/Magnus

ÄNTLIGEN!



Är äntligen klar med alla prov fram till lovet! Har bara engelska glosor kvar men det gör ingenting för dom kan jag. Har redigerat massa bilder på Nellie och kanske lägger ut några ifall jag får av henne.
Imorgon ska det iallafall byggas pepparkakshus, tagga!

/Magnus

HON DANSAR MED AMMUNITION I BLICKEN OCH HON KAN ALLA VOODOO TRICKEN


Kajsas bild.

Tre sköna partylåtar en tråkig måndag:

Kardinal Offishall – Numba 1
Maskinen – Dansa med vapen
Ne-Yo – Closer - StoneBridge Remix



/Ronja

PEPPARKAKOR






Lite bilder från min och Fridas pepparkakskväll i fredags! Förutom sista då, som jag tog aldeles nyss här hemma.

Om ni undrar varför pepparkakorna föreställer så konstiga saker så har jag inget bra svar på det, hahaha! Vi är väl lite konstiga helt enkelt. Vi gjorde bland annat:

En prickig lama utan ben
Ägget och skägget (internskämt haha)
En säl ♥
En ponny (dom kallar mig ponny i skolan)
En ost
En kille med stor rumpa
Bob (en demon som förföljer mig sen jag såg paranormal activity)
Spya

Eh. Ja. Jag tror att ni fattar poängen. Vi är... speciella.



/Ronja


ANDRA ADVENT



Hejsan! Jag har prov imorgon och jag har tittat i boken en gång. Alltså kommer provet gå åt skogen. Men jag tänkter ändå vara duktig och plugga ikväll tillsammans med Polina.

Hejdå!

/Magnus

RANDOMPARTYPICS




Till er från mig för att jag har uppdaterat lite dåligt lately. Nu ska jag sova och imorgon ska det minsann bakas pepparkakshus! Helt sjukt vad jag har bakat på senaste haha. Men det är trevligt. Förhoppningsvis så får jag tillbaka kameran imorgon också, så om ni har tur så får ni en bild på mästerverket.

Nu ska jag sova, natti ♥


/Ronja

YO!



Hej kompisar. Jag tänkte slänga in lite bilder från mitt och Fridas pepparkaksbak, men klantig som jag är så har jag glömt kameran (och hela väskan, nice att vara utan tandborste..) i Holmsund. Hoppas att ni förlåter mig! Nu ska jag i alla fall se vart den här lördagskvällen bär mig, pusss!


/Ronja

MANGEBOOYYY



För att ni får se alldeles för lite bilder på Magnus på den här bloggen.

Nu är det fredag, julpyssel och eventuellt bakning med Frida står på schemat (haha pyssel, är jag fem eller?) nej men det ska bli sjukt mysigt hahaha. Vad gör ni ikväll?

puss!


/Ronja

JULMUST





Jag och Ronja gick ut och köpte julmust. På vägen stötte vi på en liten näbbmus, två katter och en iller. Också var det en stor rund ring runt månen. Vi trodde att världen skulle gå under med det visade sig att vara ett ljusfenomen på något konstigt sätt. Nu ska jag gå och sova! HEJDÅ:D

/Magnus

FEVER



Hola! Jag är hemma med feber efter sprutan. Lite konstigt endå med ett vaccin som gör en sjuk.. haha. Men det är väl värt det antar jag! Idag har jag i alla fall tid att sitta och kolla igenom gamla bilder, hittade den här som jag tog i Frankrike i somras. Utsikten från vår balkong på vandrarhemmet, inte illa alls. Jag saknar Frankrike och människorna jättemycket och skulle gärna åka tillbaka dit!


/Ronja

SHAKE SHAKE, SHAKE SHAKE UH SHAKE IT




Magnus har ringt mig fyra gånger angående bilderna i inlägget under, och vi har brytit ihop varenda gång hahahahaha! Då kan ni bara tänka er hur roliga vi tycker att de är...

Jaja, tänkte bara tala om att jag har tagit svinissprutan! Än så länge inga spår av cancer, jag går inte baklänges och jag är ingen muterad zombie. Ont i armen har jag dock men det var väl rätt väntat. Nu ska jag titta på SYTYCD, hur bra som helst verkligen.

xoxo


/Ronja


BACK IN THE DAYS







Jag och Magnus har nyss asgarvat i telefon i kanske en kvart åt dessa bilder, så då är det väl inte mer än rätt att vi visar dom för er också. Verkligen. From the bottom of our hearts: ENJOY!

(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA så sjukt fula vi var!!!! ÅÅÅHH underbart ♥)


/Ronja


GARDIN





Min lillebror har fått en mycket fin gardin i sitt rum! Den ser väldigt mysko ut utifrån dock, det lyser liksom julmysigt gult från alla fönster förutom från Marcus där det lyser blå-grönt. Lite ailien sådär. Men i like it! Och så blir det ju fina bilder.

Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten som jag och Josefin ska sjunga på musiken. Riktigt svängig faktiskt haha. Vad gör ni?


pussss!


/Ronja

TRÖTT


En till bild ifrån Lördags

Är trött och orkar inte med skolan, har massa prov framöver men än så länge känns det bra. Gruvara mig litegranna på Franska provet på Måndag, det kommer gå åt skogen.. Nu ska jag äta och sedan åka buss ner till stan!

/Magnus

RSS 2.0