YEAH, WE'RE GOING DOWN


Tror att ni redan har förutspått det, men den här bloggen är nog rätt så körd. Hela idén med the rooftop var från början att jag ville ge Magnus lite cred till sina bilder, då jag bara la in bilder på min egna blogg som han hade tagit. Det kändes lite fel. Nu på senare tid har dock denna blogg mest innehållit bilder som jag har tagit, Magnus uppdaterar aldrig och inspirationen sviker... det är inte lätt för mig att försöka leva upp till fotoblogg-förväntningarna då jag inte äger en ordentlig kamera och inte kan speciellt mycket om fotografering överhuvudtaget. Haha.

Så nu lägger vi ner bloggen. Den kommer dock inte att tas bort (kan ju vara kul att titta i arkivet som minne!) men inte uppdateras heller. Kanske ses vi någon gång någonstans, tills dess; PEACE OUT och tack för alla fina kommentarer ♥

/Ronja

SKYWALK


Bild: Ida.

Idag låg vi på golvet i skywalken, för det är alltid varmt och soligt där.

/Ronja

LET IT TEAR US APART, LET IT TEAR US APART
1. Igår 2. Idag av Ida 3. Åre

Skulle kunna skriva något långt och fint men det hinner jag inte riktigt, för jag måste iväg på ett möte som jag hade glömt. Heh. Puuusss!


/Ronja

LET'S DANCE TO JOY DIVISION AND CELEBRATE THE IRONY, EVERYTHING IS GOING WRONG BUT WE'RE SO HAPPY

Idag hade jag jeansshorts, satt på tak, hittade årets första blommor, failade med skolan och kände att let's dance to joy division var soundtracket till mitt liv. Everything is going wrong but we're so happy.

Vet förresten inte hur jag ska göra angående bloggen, det känns lite som ett sjunkande skepp måste jag säga... men jag vill inte lägga ner therooftop. Fast det kanske blir så. Eller? Gaahh. Beslutsångest./Ronja

LAZY DAYS


Turisten var nöjd över att vara framme. HAHAHAHAHA.

Peppad tjej i inte-lika-fashion-skidoutfit-som-åreborna, men nöjd ändå.

Åreskutan!

Farligt fin utsikt.

"Ta kort på mig. Jag vill vara skidmodell!"

PEOPLE! Tänkte att ni skulle få tagga Magnus till att blogga! Skriv något snällt om honom/hans bilder/våran blogg. Kanske varför ni läser den? Och gärna även vad vi/han kan göra bättre! Känns som att det behövs en liten räddningsaktion för att det här ska funka. Snälla?


/Ronja


HEY, SOUL SISTER
CAUSE OUR LIPS CAN TOUCH, AND OUR CHEEKS CAN BLUSH. OUR LIPS CAN TOUCH. HERE.Den dagliga dosen av Åre-bilder. Det fanns annat att göra där än att åka skidor! Hänga med byborna till exempel, inte helt fel. Alltså, mina bilder därifrån tar aldrig slut... vad säger ni, är ni less? Borde jag lägga upp fler? Haha. Tell me.

/Ronja

MISS YOUMoviemaker har laggat rejält för mig idag, så det slutade med att Sanni fick avsluta mitt lilla stopmotion-projekt och klippa ihop filmen åt mig. Hahaha. Här är alltså lite bilder från Åre som jag har tagit. Passande låt också, eftersom att Åre är grymt saknat redan.

Nu ska jag sova, g'natt!


/Ronja

OCH NÄR DU ÖPPNAR FÖNSTRET BLÅSER EN VÅRVIND, FÖRÄNDRING
Lite fler soliga bilder från Åre. Älskar sista bilden, kolla Kleiven i bakgrunden HAHAHA! Så jävla roligt.
Nu har jag redigerat filmen typ tre timmar, den verkar aldrig vilja bli klar för datorn laggar. Särskilt bra blir den inte heller. Jaja. Ni får se den sen.

pussss!


/Ronja

-I THOUGHT HE LOOKED MORE LIKE A CARLOS TOOSista bilden är lånad av Sanni.

Åre var fint. Ju mer jag tänker på det, ju mer inser jag hur fint det faktiskt var och hur mycket jag tycker om Årebor. Dom är så himla glada. Jag vill tillbaka. Nu.

Imorgon ska jag redigera bilder, har hur många som helst! Och klippa ihop en stopmotion film om inte mina filmredigeringsprogram laggar. Massor att se fram emot med andra ord.


/Ronja

SHE'S NOTHING LIKE A GIRL YOU'VE EVER SEEN BEFORE


Sitter på bussen till Åre och har passat på att redigera lite bilder. Dessa är tagna av Ida och Tina för ett tag sedan. Förövrigt så har jag och Sanni sett filmen festival, den var mycket finare än jag minns den! Och så har vi ätit lite påskgodis och kycklingsallad. Alltid bra. Roligast är nog personen som satt framför oss i några timmar och dunkade sexy bitch på repeat. Hahahaha. Party!

xoxo

/Ronja

SHE MOVES IN HER OWN WAYFina människor på frasses idag.

HEJ nu har jag påsklov och tänkte åka till Åre! Lite bloggtorka här alltså, eftersom att Magnus är i Åsele. Glad påsk och glad första april i alla fall (om man nu kan säga så?) hoppas att ni inte blir lurade allt för mycket idag!

peace.


/Ronja

RSS 2.0